Roll-up telineet laadukkaasti ja takuulla!

Roll-up telineet ovat jokaisen markkinoijan ja esittelijän perustyökalu. Se on helppo ottaa mukaan lähes joka paikkaan. Roll-uppeja löytyy 60 – 200 cm levyisinä, joten jokaiselle pitäisi löytyä sopiva malli.

Suurimmassa osassa telineitämme on vähintääkin portaattomasti tapahtuva korkeussäätö, parhaissa myös jousen kireyttä voidaan säätää purkamatta telinettä.
Sinun ei tarvitse olla koripalloilija tai seiväshyppääjä pystyttääksesi meidän roll-upin, nostat kuvan rauhallisesti ja hötkyilemättä käyttämällä teleskooppista taustatankoa. 

Kaikki roll-up telineemme ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön ja niillä on myös takuu materiaali- ja valmistusvirheistä.

Toimitusajat yleensä 1-5 päivää.

Kysy myös edullisia laadukkaita käytettyjä merkkirolluppeja, joissa myös säädettävä korkeus.

Zap D2 ja D3 premium luokan roll-upit

Lue lisää

Zap D1 roll-up teline

Edullinen Zap D1 roll-up teline

Lue lisää

 

Roll-Up telineet Penta

Roll-up Penta

Lue lisää

 


Aineistonteko ohjeita 

Yleiset

Kuvatiedostot CMYK muodossa, kuvien resoluutio noin 110 dpi, 1:1 koossa. Muistettava että huonolaatuiset kuvat eivät parane Photoshopissa kuvan kokoa ja resoluutiota kasvatettaessa kuin tiettyyn pisteeseen saakka, kun taas alunperin hyvälaatuisten kuvien ei välttämättä tarvitse olla resoluutioltaan edes 110 dpi:tä.

Kuvien tallennusmuodot: eps, tiff, photoshop ja varauksin jpeg.

Ei gif- tai muita netissä käytettäviä tiedostomuotoja!

Samaan tiedostoon ei saa yhdistellä spot- ja prosessivärejä, lopputulos saattaa olla odotuksista poikkeava.
Pantone värejä voi käyttää, mutta muistettava, että kaikkia PMS värejä ei ole mahdollista tulostaa CMYK:nä
Kun teet tulostustiedoston tee taitto mieluummin jossain grafiikka-ohjelmassa kuten Illustrator tai Indesign,
myös kokonaan Photoshopissa tehty tiedosto on ok.

Taitto-ohjelmissa koostetussa tiedostossa fonttien pitäisi olla konvertoituna viivoiksi, jolloin ei tarvitse pelätä tekstin muuttumista, eikä ole ongelmia erilaisten kirjasinleikkausten kanssa. 

Jos teet aineistoa vanhaan pohjaan, pidä huolta, että kaikki vanha tieto on poistettu. Älä jätä esim. vanhaa tekstiä uuden kuvan alle, se saattaa tulostuksessa tulla yllättäen näkyviin

Väriliu´ut ja erilaiset efektit pitäisi tehdä mieluummin Photoshopissa kuin esimerkiksi InDesignissä
Tee jokainen sivu omana tiedostonaan, ei siis montaa sivua samaan tiedostoon.
Aineisto voidaan toimittaa pdf-tiedostona tai avoimena Adoben CS5 ohjelmapaketin ohjelmilla tallennettuna. Pdf kannattaa tehdä high quality-asetuksin.
Jos avoimena, kuvatiedostot linkitettynä, ei upotettuna ja kuvatiedostot myös aineiston mukaan.

Roll-up telineet

Aineistossa leveys on sama, kuin telineen ilmoitettu leveys. Telineen korkeus tarkoittaa kuvan näkyvää korkeutta.
Esimerkki: Zap D1 85: kuvan leveys 85cm, näkyvä korkeus n.220cm. Aineistoon lisätään kuitenkin alas 20 cm, joka jää kasettiin sisään. Jos kuvassa on jokin väripohja, se kannattaa vetää myös tuolle näkymättömälle 20 cm alalle, näin toimien varmistetaan, että alhaalta ei varmasti tule valkoista näkyviin. Valkopohjaisen esityksen kanssa luonnollisesti tuota ylimääräistä 20 cm:ä ei tarvita, vaan tulostuksessa lisätään tulostamatonta pohjaa kuvaan tarvittava määrä.