Maxibit Finland Feelfree Oy on vuonna 1980 perustettu yritys, joka on erikoistunut kannettavien näyttelytelineiden myyntiin ja valmistukseen.

Maahantuomme ruotsalaista Maxibit-tuotesarjaa, johon kuuluvat pop-up telineetroll-up telineet, erilaiset banneri- ja kangastelineet, ja esitetelineet. Kaikille on yhteistä se että ne ovat kokoontaitettavia ja kuljetettavia helposti vaikka henkilöautossa.

The Greener Choice

Maxibit on vuonna 2007, ensimmäisenä yrityksenä kannettavien näyttelyrakenteiden alalla, tullut mukaan YK:n Global Compact ohjelmaan. Ohjelman kymmenen periaatetta pyrkivät lisäämään yritysten sosiaalista vastuuntuntoa nykyisessä vapaammassa kaupankäynnissä. Voit lukea näistä kymmenestä periaatteesta lisää täältä!
Miksi sitten valitsisit Maxibitin tuotteen, jonkun halvemman sijasta? Valitsemalla Maxibitin, olet samalla jo tehnyt valinnan myös ympäristön hyväksi, koska mm. raaka-aineiden säästäminen on ollut Maxibitin perusidea alusta alkaen!

Laatu erottuu aina!

Kaikessa toiminnassamme pyrimme mahdollisimman hyvään laatuun, emmekä tingi materiaaleista siihen pyrkiessämme.
Maxibit-telineillä on materiaali-ja valmistusvirheiden osalta takuu ja pitkäikäisyydellään ne ovat myös kustannustehokkaita.

 

Tietosuojaseloste